0

А ктьорът Ивайло Захариев, който празнува рожден ден на 4 октомври, реши да чества празника в Ескейп стая с най-близките си. „Имам план да отидем с приятели в така популярното изживяване „Ескейп руум“. Това представлява една стая, в която има загадки. За да излезеш от стаята, имаш един час, в който да я разгадаеш и е много интересно“, издаде той самият пред „Телеграф“. 

Приятелство

Тази година един от любимите актьори на българската публика реши да избяга от стандартното празненство в заведение с торти и наздравици и ще се впусне в това приключение. Все пак той си е намислил желание, макар и да няма планове за свещички. „Не съм мислил много над пожеланието си, но събирайки се с приятелите си, ще се радвам да продължа да празнувам с тях и през следващите години. Да си задържа приятелството с тези хора, при положение че в днешно време то се открива много трудно. Разбира се, и здраве за мен и близките ми хора“, споделя Ивайло Захариев.

Семейство

Актьорът, разбира се, ще отдели време и на още по-близките си хора, а именно голямото му и хубаво семейство с половинката му Стани. Ивайло има 3 дечица, две момчета и едно момиченце, които често му дават поводи за гордост и го радват с изработени от тях картички за празниците.