1

А ктуалната носителка на титлата „Мис Англия“ - Джесика Кейджън, разходи короната си в куфар из България. Тя пристигна по покана на лорд Евгени Минчев, който я заведе на летен бал в Плевен. 

Парашут

Преди това й показа забележителностите на София, като през цялото време тя е била с малко сребристо куфарче, в което си носи короната за Мис Свят през декември. Според нея имало вероятност короната да бъде открадната и загубена, затова тя предпочитала да е с нея. Мис Англия учи ядрена физика, а иначе е опитен парашутист и има стотици скокове. Родена е под знака на зодия Дева и сподели дискретно, че не е имала връзка от последните осем месеца. Лорд Минчев се усмихва пред историята с куфарчето и короната, като си спомни, че за Мадлин Олбрайт са носили куфарче, на което тя да стъпва, за да изглежда по-висока. Което се оказва самата истина. 

Джесика Кейджън и ергенът Евгени Генчев връчиха наградите на Мис Лято.

 Джесика Кейджън и ергенът Евгени Генчев връчиха наградите на Мис Лято.

Номера

Мис Англия бе специален гост на третия Десизо Монни летен бал в Плевен. Събитието съвпадна с 69-ия рожден ден на модния император Магдален Димитров. Сред звездите, поздравили Магдален Димитров, бяха Гери Никол, Есил Дюран и Райна, а във ВИП сепарето, облечен в бяло, беше ергенът Евгени Генчев. Водещият – адаш, си правеше британски хумор с него и каза, че му има номера, а именно 112.

Димитров бе нацелуван, макар и по протокол, от короновата мис по време на рязането на тортата и съпътстващата заря. Повече от 350 гости изпълниха Монни бийч в Плевен, където се проведе знаменателното събитие. Двете красиви дами до рожденика – съпругата му Галя и дъщеря му Зорница, озаряваха вечерта с тоалетите и присъствието си. В рамките на бала бяха връчени наградите „Мис Лято 2023 г.