1

Р адио „Веселина“, екипът на “Фреш Мюзик” и Даниел Бачорски загряват ударно за предстоящия концерт на Цеца Ражнатович на 26 октомври 2024 в зала „Арена София“.

Темпераментните музиканти от V-band ще подгряват спектакъла на примата на сръбската музика през есента, а в петък вечер изненадаха най-известните чистачи купонджии у нас, като се появиха в офиса им и изсвириха някои от хитовете на певицата.

Купон

Даниел Бачорски разкри пред “Телеграф”, че ще заведе цялото си пъстро семейство на концерта, а дотогава е подготвил много интересни видеа, с които да разказва на своите последователи в социалните мрежи за предстоящото голямо събитие в „Арената“. Феновете на Цеца и радио “Веселина” могат да следят профилите му и да научават първи новини около гостуването на Цеца. Сръбската звезда споделя, че това ще бъде един различен и емоционален концерт-спектакъл, специално създаден за любимата й българска публика.

Даниел Бачорски танцува със Светлана Кабаиванова

 Даниел Бачорски танцува със Светлана Кабаиванова
Крум Стоев

Освен семейство Бачорски сред първите, които присъстваха на репетицията на V-band, бяха любимите водещи на радио “Веселина” Светлана Кабаиванова, Вера Черкезова и Методи Вълчев.

Оркестър

V-band се състои от доказани артисти, които имат в репертоара си различни жанрове и успяват да придадат енергично звучене на любими на публиката мелодии. Оркестърът е основан от Васил Чергов, който има богата музикална кариера. Работил е с огромен брой артисти, а интерпретативните му умения са на най-високо ниво.

Концертът на Цеца се организира от „Фреш Мюзик“ в партньорство с радио „Веселина“. Продажбата на билети върви изключително интензивно, затова подсигурете своето присъствие на шоуто предварително.

*Билети може да намерите ТУК.