0

П оловинката на Дичо от Д2 му избира риза, видя екип на “Телеграф”.

Двамата обиколиха мола в търсене на подходящи дрехи, с който изпълнителят да се появи на сцената на концерта на групата. 

Розово 

Броени часове преди големия концерт на група Д2 изпълнителят съвсем спокойно се разходи с половинката си в мола, двамата се спираха основно пред витрините на мъжките модни марки, като основно разглеждаха щандовете с ризи и панталони.

Видимо половинката на музиканта бе по-заинтригувана от това какво ще облече мъжът й, отколкото самият той, като вниманието й се спираше предимно на по-светли модели в розово и жълто.

Телеграф

През това време Дичо разговаряше с някого разпалено по телефона.  Докато Карина преглеждаше дрехите и предлагаше на мъжа си варианти, Дичо със спокойствие обсъждаше теми, свързани с предстоящия концерт, в ъгъла на магазина.

Телеграф

Изборът на костюм за събитието премина от суперофициални до ежедневни дрехи, в крайна сметка двамата си тръгнаха с покупки от известна световна верига и заложиха на риза и дънки в по-ежедневен стил. 

Сцена 

Емблематичните D2 отбелязаха 25 години на сцената с мащабен концерт в зала 1 на НДК. Бандата изпълни на живо песните, създали и наложили музикалните правила за няколко поколения, както и чисто нови парчета.

В концерта се включиха всички бивши членове на групата – Дичо, Дидо Каменов, Явор Александров, Краси Тодоров и Десислав Семерджиев.