0

В енсан Касел снима нов кинохит в центъра на София, в който терористи правят атентат, научи „Телеграф“.

Родни филмови знаменитости изловиха най-голямата звезда от мъжете на френското кино в момента да си прави сам кафето в столичен хотел в най-централната част на София.

Жертва

Филмът, който снима у нас Касел, се казва „Жертва“ и е дело на френския режисьор от гръцки произход Ромен Гаврас (син на легендата Коста Гаврас). „Жертва“ е филм, разказващ за приключения и мистика. Благотворително събитие със звезди се превръща в хаос, когато радикална група праща терористи, за да го разбие.

Венсан Касел си прави кафе в столичен хотел

 Венсан Касел си прави кафе в столичен хотел
Instagram

Групата търси мистичен артефакт, свързан с древно пророчество, гласи кратката анотация, която пускат от Холивуд. В приключенския екшън участва още Аня-Тейлър Джой, която също е у нас за снимките. В момента тя е от най-актуалните знаменитости на световното кино с роли в хитове като „Викингът“, „Фюриоза: Сага за Лудия Макс“, „Дюн: Част 2“, „Амстердам“, „Дамски гамбит“ и др.

В „Жертва“ участват още снималите вече у нас Салма Хайек и Крис Евънс, които се очаква също да пристигнат.

Лично

Що се отнася до Венсан Касел, то в личен план сега очаква четвъртото си дете от бразилската красавица Нара Баптиста. Преди това имаше 14-годишен брак с втората си съпруга Моника Белучи, която му роди две деца. Първото отроче е от френската актриса с марокански произход Тина Кунакей. Касел е световноизвестен с роли в кинохитовете „Пурпурните реки“, „Бандата на Оушън“ (2 и 3), „Смъртоносен инстинкт“, „Доберман“, „Елизабет“, „Жана д'Арк“ и др. Пробвал се е и като режисьор.
През ноември ще навърши 58 години.