0

С ъдебното дело срещу Лудвиг Максимилиан Кунс - единственият син на порнозвездата Илона Сталер, по-известна като Чичолина, може да приключи без осъдително присъда, пише италианският вестник La Repubblica. З1-годишният Кунс е обвинен в незаконно притежание на оръжие - електрошок, който насочил срещу майка си. 

Камъчето, което обаче може да се окаже спънка за процеса срещу сина на най-известната актрисата от филмите за възрастни, се оказва въпросът - оръжие ли е наистина електрошока? Противоречието ще бъде решено на следващо заседание на съда през юни. Ако се окаже, че тийзърът не е оръжие, обвинението срещу Лудвиг Кунс ще бъдат свалени. 

Но как се стигна до делото срещу Кунс? Той бе арестуван на 27 юни след жалба от самата Сталер. Бившата порнозвезда признала пред полицаи, че синът й я е заплашвал с електрошок, като целта му била да я изнуди за пари. Когато униформените пристигнала в района на Касия, открила сина в бар срещу блока, в който живее. Те помолили Кунс да ги последва до дома му и там при обиск намерили оръжието. 

“С майка ми имаме спорове, но никога не съм я заплашвал. Кълна се! Тийзърът беше подарък от мой приятел. Не знаех, че притежанието му е незаконно”, оправда се синковецът пред съда.