0

К акто повелява традицията, момчетата от група „Остава“ ще изпратят 2023-та този път не с един, а цели три бутикови концерта.

Първата им спирка бе в Bee Bop Café в Пловдив, на 22 декември. За истински магични вечери следва да се готвят феновете им в Стара Загора, на 29 декември в Club 5th Avenue и в София на 30 декември в Топлоцентрала.

Спомени

Свилен, Жоро, Боян, Дани и Алекс обещават наистина вълнуващи празнични срещи, които ще оставят трайни следи в сърцата на публиката. Освен концертите, феновете на „Остава“ имат и допълнителен повод за радост. Групата в момента работи усилено в студиото, където записва четири нови песни.

Група Остава

 Група Остава
Добрин Кашавелов/Pixabay

Сред тях се откроява "Свободен", една тъжна любовна балада, която обещават да изпълнят на живо за първи път по време на трите концерта. "Свободен" вече е готова и представлява ново творческо измерение за „Остава“. Със своя дълбок текст и изтънчен аранжимент песента обещава да докосне сърцата на слушателите и да стане неизбежна част от техния репертоар. Бандата с нетърпение очаква да сподели този уникален момент с феновете си и да създаде незабравими спомени през този празничен сезон.

В сетлиста на концертите, разбира се, ще присъстват както хит синглите "Шоколад", "Океан", "Поля от слънчогледи", "Бесен", "Внимание", "Сателит", "Мама", "Помощ", "Саботаж", "Клише", така и стари песни, които рядко са изпълнявали на живо.

Площад

Мартин Синтрон от американското трио No Mercy ще се включи в новогодишния концерт на община Бургас на площад "Тройката", съобщиха за БТА от пресцентъра на градската администрация.

Мартин Синтрон от американското трио No Mercy

 Мартин Синтрон от американското трио No Mercy
Spice Music Festival/архив

Вокалистът и китарист на групата, основана през 1995 г., ще изпълни пред бургаската публика някои от най-популярните хитове на формацията, сред които Where Do You Go?, When I Die и Please Don't Go. Преди него за настроението на новогодишното тържество ще се погрижи и родната певица Мила Роберт, която ще изпълни песни като "Ме4ка", "Покемон",

"Всичко рязко светва" и "Наше си е, Саше". След полунощ концертната програма ще продължи с фолклорни ритми и изпълнения на ансамбъл "Странджа". После за музикалната атмосфера на площад "Тройката" ще отговаря диджей Моно.