0

П ълна къща и голяма радост издаде любимият актьор и тв водещ Ненчо Балабанов.

Тази година той изпрати първородния си син от първия брак абитуриент.

В Деня на детето,1 юни, той и втората му съпруга Катрин Русева за първи път показаха дъщеричката си Алина, която се роди в края на 2023-та.

Само преди броени дни актьорът разходи малката принцеса в бяла детска количка в Несебър, но на 1-ви юни за пръв път запозна света с малката си красавица.

Щастливият Ненчо публикува в мрежата емоционално обръщение към всички, които се чувстват деца и като най-малките могат да се радват и на най-малките неща в живота. Той придружи думите си с редичка от усмихнати и влюбени емотикончета.

"Честит празник на всички деца ! 💗🎉🤗😊 Нека създаваме моменти , на които да се радваме като деца , нека се любуваме на малките неща като деца , нека запазим детската радост в сърцата си и покажем на нашите деца , че този свят е пълен с приятни изненади и добри хора , а ние ще го направим още по-добър с добри дела ! И нека децата ни припомнят за по-първичните емоции и нека ни накарат да забравим за прекалено високите летви и граници, които си поставяме!", написа Балабанов.

Както се очаква, на страницата му в заваляха хиляди лайкове и поздравления с пожелания за здраве, дълг живот и много любов.