0

С аудитска Арабия за пръв път ще си има своя Мис на конкурса "Мис Вселена". Това е прекрасната 27-годишна Руми Алкахтани. Тя е първата Мис Саудитска Арабия, която се състезава на този конкурс.

Роденият в Рияд модел и създател на съдържание ще представлява Кралството на състезанието през 2024

Новината гръмна в сряда в социалните медии, когато Руми сподели новината. в своя Instagram

„За мен е чест да участвам в Мис Вселена 2024“, написа тя, съобщавайки новината на своите 1 милион последователи.

Въпреки че Руми е активна в различни социални медийни платформи, малко се знае за модела, превърнал се в кралица на конкурса. 

Bazaar Arabia споделя няколко малко известни факта, които трябва да знаете за състезателката на KSA за Мис Вселена 2024

Коя е Руми Алкахтани, 5 факта за нея

1. Освен че е Мис Саудитска Арабия, тя е и Мис Близък изток (Саудитска Арабия), Мис Мир в арабския свят 2021 и Мис Жена (Саудитска Арабия.) От вечерно облекло до спортно облекло, състезателката на KSA изглежда е участвала в различни категории, винаги изглеждаща спокойна, красива и елегантна по време на всяко състезание.

2. Моделът може да се похвали с милион последователи само в Instagram и още около две хиляди последователи в X (платформата, известна преди като Twitter). Изглежда, че тя също е активна в Snapchat.

3. Тя пътува много по света. От ОАЕ до Египет, Италия и отвъд Руми имаше възможността да опознае света чрез успеха си в конкурси. Наскоро тя сподели снимка, изглеждаща щастлива край басейн на покрив в Дубай, от който се разкрива спираща дъха гледка към Бурж Халифа.  

4. Между публикациите за състезания и снимките със семейството си, Руми разкрива, че има слабост към изящни бижута и дизайнерски изделия. От гривната Love на Cartier до колекцията Diva Dreams на Bulgari.

5. Руми редовно споделя снимки с другите си две сестри Разан и Гедай. Докато Разан е активна в социалните медии, Гедай поддържа сравнително ниска активност в профила си 

*Източник: Harpers Bazaar Arabia