0

Г одини след развода между фолкпевицата Анелия и бизнесменът Коко Динев стана ясна причината за любовната им разлъка. Както е известно двамата имат и дъщеря Ивон. 

„Бащата на детето ми ме правеше принцеса. Той ми даваше всичко, аз бях малка и харесвах материалните неща, а той точно това ми даваше.“ – споделя Анелия за Коко Динев. Тя споделя още, че той е организирал и сватбата им, а тя отишла, отговаряйки само за роклята си. В крайна сметка приключили отношенията си заради различи семейни ценности. "Ние се разминавахме с бащата на детето ми. За мен любовта беше да живеем на едно място, а за него не. За мен това беше ненормално - да живеем на различни места", казва певицата в подкаст NAYcast. 

Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ направи разкрития, които никъде до сега не бе афиширала. „Преди две години и половина периодът ми беше много тежък. Трябваше да взимам много решения", споделя изпълнителката. Именно заради това се обърнала и към психолог за помощ.

От думите ѝ обаче не става ясно дали намеква за трудности във връзката й с бизнесмена Любомир Захаринов, с когото бяха сгодени, но в медийното пространство се заговори, че двамата са сложили край на отношенията си. Затова свидетелства социалния профил на Анелия след като премахна всичките им общи снимки. 

Анелия не крие, че мъжа до нея трябва да и помага финансово и да и дава, това което заслужава. "Колкото и нелепо да прозвучи това, знам коя съм и какво искам", казва певицата.

@naycast__ Анелия за партньорите в живота и. #aneliamusic #anelia #психология #анелия #new #trend ♬ original sound - NAYcast__