0

В енци Венц, по-известен на публиката с дуото Павел и Венци Венц, показа новородения си син в социалните мрежи. Изпълнителят сподели първа снимка с момченцето след раждането му.

На кадъра гордият татко е поставил бебето върху себе си, обгърнал го с една ръка. То от своя страна спи сладко-сладко.

„Скъпи мой сине, създаден си с пламъци от желание и любов, в които може да се разтопи стомана. Изтъкан си със сили да се справиш с предизвикателствата уверено. Твоето ДНК съдържа мъдростта да избираш внимателно битките си. Така както родителите ти са правили и продължават да правят“, пише Венци, обръщайки се към своя наследник.

По думите на певеца, той няма да глези сина си, но се надява да му предаде ценни уроци от „пъстрата, горчиво-сладка пътека… наречена живот“. И ако Бог му позволи, ще го прави до сетния си дъх.„... Винаги съм знаел, че когато имам син, ще има някой по-добър от мен. По-добър мъж, по-добър съпруг, по-добър баща, по-добър приятел… по-добър Човек“, обяснява още музикантът. Накрая той пожела на момченцето „Силата винаги да бъде с него“.

Припомняме, че синът на Венци Венц' и неговата жена Мая се роди в края на месец август. Първи новината съобщи неговата дуетна половинка Мая. „Майката на Ноа“, сподели по-късно щастливия татко и качи снимка от фотосесия с жената, дарила го с момченце. Венци Венц' има и още едно по-голямо дете – дъщеричка. Каката Агуая е от връзката на изпълнителя с близката му приятелка Мелани Широкова.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Venci Venc' (@venztagram)