0

С лед шумната, скандална и медийна раздяла с Шакира, всичко, което Жерар Пике прави в компанията на новата си партньорка Клара Чиа, се следи под лупа.

Те предизвикват интерес, където и да отидат и винаги има любопитни очи и уши за техните разговори и жестове, отбелязва „Ас“.

Последните движения на влюбените гълъбчета породиха още повече очаквания, тъй като миналия петък, според „Ванитатис“, те бяха видени в известния бижутерски магазин „Рабат“ на „Пасео де Грасия“ в Барселона. 


Известно е дори, че са разговаряли с продавачка, от който се зародиха слухове за предстояща сватба между двамата.

След като прекараха около четвърт час на щанда за часовници Audemars Piguet късно следобед, служителка се приближи до двамата, облечени в тъмни цветове, за да не привличат вниманието, и ги заговори за купен по-рано от тях пръстен.

„Сега го коригират“, отговори бившият капитан на Барселона, дочут от  любопитните уши на присъстващите, вероятно корекцията на бижуто според размера на пръста на приятелката си.

След като чуха тази фраза в магазина за бижута от бившия централен защитник на Барселона, близки до двойката по това време започнаха да спекулират дали Пике не е поискал вече ръката на каталунката

Всъщност това не е първият път, когато слуховете сочат в тази посока, тъй като отношенията на двойката изглежда стават все по-силни.