0

А ктьорът Джак Кеси идва у нас за снимките на новия „Хелбой“, обявиха продуцентите от „Милениум“.

Той ще играе главната роля в следващата лента от поредицата по прочутия комикс, наречена „Кривият човек“. Това ще е второто му гостуване в София, след като през 2019 г. дойде за филма „Аванпостът“, където изигра врага на Орландо Блум и Скот Истууд.

Ръст

„Джак Кеси е динамичен актьор, който има способността да се превъплъщава в ролите си. Неговият талант и ръст са идеални за този по-млад Хелбой. Бях много впечатлен от него, докато работихме заедно върху The Outpost, казва съпрезидентът на „Милениум“ Джонатан Юнгер. 36-годишният актьор също се е появявал преди това заедно с Майкъл Б. Джордан в "Без угризения" на Том Кланси, както и в екшън-трилъра на режисьора Алън Ричсън Dark Web: Cicada 3301. Другите му роли включват Deadpool 2, Baywatch и Death Wish. След това Кеси ще участва в Sheroes на „Парамаунт“ и следващия проект на Дейвид Финчър The Killer.

Вещици

Режисьор на новия „Хелбой“ ще е Брайън Тейлър, чийто най-популярен филм до момента е „Огън в кръвта“ с Джейсън Стейтъм. Сценаристи са създателят на комикса Майк Миньола и Крис Голдън. Сюжетът се фокусира върху по-ранните дни на героя и се развива, когато Хелбой и агент новобранец от Бюро за паранормални изследвания и отбрана са блокирани в селските райони на Апалачите през 50-те години. Там те откриват малка общност, преследвана от вещици, водена от местен дявол с тревожна връзка с миналото му. Продуценти на “Кривият човек” са Майк Ричардсън от Dark Horse Entertainment и Джефри Грийнщайн от „Милениум“, Джонатан Юнгер, Лес Уелдън, Роб Ван Норден и Ярив Лърнър.