0

З а трета поредна година остров Света Анастасия ще бъде гореща музикална локация през летния сезон.

Фестивалът Solar Island се завръща с поредица от партита през следващите месеци, като началото ще бъде дадено точно на Джулай морнинг с 12-часов сет на Hot Since 82. Събитието започва от 18,00 ч. и ще продължи до първите слънчеви лъчи. През останалата част публиката ще бъде в компанията на британеца Ben Sterling и Liubo Ursiny.

Лято

На 5 август остров Света Анастасия ще посрещне второто за лятото събитие SOLAR ISLAND. На морския бряг ще акостира за трети път „великанът“ на клубната сцена Ернан Катанео. Аржентинецът е познат като El Maestro по целия свят, а зад гърба си има 30 години музикална кариера, 11 албума, 30 сингъла и 50 ремикса. Легендата многократно попада в класацията на сп. DJ Mag за най-популярни диджеи в света. Дневното парти ще продължи от 12 до 21 ч. За трета поредна година Hernan Cattaneo и Liubo Ursiny ще представят дълъг съвместен back 2 back сет. Морските приключения и музикални спомени ще се трупат и на 6 август с третото събитие. От 12 до 21 ч. ще танцуваме с Kristian Beyer от дуото Аme.

Ремикс

Четвъртото за сезона събитие летвата ще вдигне високо един от любимците на меломаните - Виктор Калдерон. Нюйоркският ветеран се завръща за второ участие, където компания зад пулта ще му прави Liubo Ursiny. Събитието ще продължи от 12 до 21 часа с удължен сет, който ще припомни на публиката защо артистът продължава да е сред най-признатите диджеи и продуценти в света на хаус и техно музиката. Калдерон е работил с имена като Мадона, Destiny's Child, Рики Мартин и Елтън Джон. Впечатлен от ремиксаторските му умения, Стинг поканил Калдерон да преработи и тоталния хит Desert Rose.