0

В разгара на лятото в слънчева София се състоя второто от поредицата специални събития на един от най-любимите и четени дамски сайтове, Edna.bg.

"Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра" бе второто ексклузивно събитие на сайта, което отразява любовта към вдъхновяващите истории, силата на думите и ясната следа, което всяка една жена има силата да остави след себе си. Специални гости на събитието бяха едни от най-популярните инфлуенсъри в България - Биляна Йотовска, Ева Веселинова и Мари Константин.

"Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра" се проведе пред над 100 души - популярни лица от социалните медии и от телевизионния екран, авторите на Edna.bg, както и верните читатели на сайта, които получиха своето място сред гостите след предварителна регистрация.

Летни емоции, свежи коктейли, красив залез, безброй усмивки, снимки за спомен и много, много вдъхновяващи и влиятелни дами на едно място - това са малка част от акцентите на специалното събитие на Edna.bg.

Преди появата на специалните гости, на сцената се качи главният редактор на Edna.bg, Вяра Иванова, която приветства присъстващите и постави началото на събитието.

Биляна, Ева и Мари разказаха пред всички присъстващи какво точно се крие зад тази толкова популярна думичка инфлуенсър, трудно ли е да грабнеш вниманието на аудиторията и какво ги вдъхновява. Те си спомниха за първите си рекламни постове в социалните мрежи, за най-нелепите неща, които са им предлагали да рекламират и споделиха какви са мечтите и желанията им за бъдещето и развитието на сферата, в която работят.

И трите дами разказаха за първите си стъпки в професията, за предизвикателствата, които поставя пред тях онлайн присъствието им и за това колко важно и отговорно е всъщност да бъдеш инфлуенсър.

Edna.bg

Водещ на събитието беше радиоводещият и автор в Edna.bg, Симо Колев, който не спря да очарова и забавлява гостите през цялата вечер със своето страхотно чувство за хумор и запомнящо се сценично присъствие.

Освен че успяха да научат редица интересни неща и неподозирани подробности за работата на инфлуенсърите, гостите на събитието имаха възможността да зададат и лично своите въпроси към дамите на сцената.

"Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра" бе второто от поредицата събития на Edna.bg под надслов „Историите на Edna жена“, а през следващите месеци предстоят още вдъхновяващи срещи с интересни и популярни дами от различни сфери на обществения живот, които определено има какво да ни разкажат и покажат.

* За още подробности около предстоящите събития от поредицата – следете Edna.bg!