0

Б рутална семейна вражда се разгаря в семейството на известната певица Майли Сайръс. В основата е не кой да е, а собствената ѝ майка.

Родителката на Майли – Тиш, не само забърса любимия на по-малката си дъщеря Ноа, но и се омъжи за него.

Вбесена от действията на майка си, Ноа показа на света какво мисли за крадлата на гаджета.

Майката с Тиш с гаджето на дъщеря си Ноа на сватбата им

 Майката с Тиш с гаджето на дъщеря си Ноа на сватбата им
Screenshot/X

Тя публикува снимка от фестивала Coachella, на която позира в тясна рокля с гол гръб, на която показва цялото си дупе и черни си прашки. Не това обаче е акценът, а надписът на гърба на роклята.

Нарочно дръпната надолу, тя разкри задните части на Ноа където стоеше надписът "mother".(майка) 

Мнозина недвусмислено разтълкуваха това като директно послание към Тиш.

Ноа с посланието към майка си

 Ноа с посланието към майка си
Screenshot/Twitter

Тиш Сайръс (на 56 години) се омъжи за две години по-младия от нея актьор Доминик Пърсел през август 2023 година и се твърди, че това действие е вбесило и разгневило младата Ноа.

Всъщност тя имаше връзка с Доминик точно преди той да влезе във връзка с Тиш и майка й го знаеше, когато се свальяше с актьора, припомнят медиите.

Списание "People" пише, че привлекателната 24-годишна Ноа била "силно обидена", когато майка й се омъжила за австралийското ѝ гадже.

Наскоро обаче Ноа публикува в мрежата снимка от "доброто старо време", когато двете бяха просто майка и дъщеря

"Ноа и Доминик непрекъснато се виждаха по това време Нещо обаче се случи и те спряха контактите си за малко. Тогава Тиш започна нещо с него, тя знаеше, че той се вижда с Ноа преди това", обяснява източник на списанието.

„Тиш никога не даде шанс на Ноа да говори за всичко това, преди тя и Пърсел да се оженят“, добави вътрешният човек. "Entertainment Tonight" дори съобщи, че в деня на сватбата е била наета охрана, която да пази Ноа от сватбата, за да избегне скандал.

Има и друга страна на историята, разказана пред Daily Mail от неназован семеен приятел, който твърди, че Ноа е "измислила" подробностите за връзката си с Доминик. „Тя никога не е излизала с него и те не са били заедно. Тя се заблуждава и се опитва да създаде публичен разказ, който я представя като жертва. Тя винаги е жадувала за внимание, защото не го е имала, докато расте. Тиш винаги е предпочитала Майли, защото парите „лежал“ там“, твърди този източник.

Разривът между майка и дъщеря обаче наистина съществува и те не си говорят повече от година. В един момент те дори се блокираха в социалните мрежи, но след това отново се последваха.

Както се казва – сапунка от класа.

*Източник: Zena