0

К раля на фолка Азис подкрепи колегите си по време на балканските партита миналия уикенд. Певецът се появи изненадващо зад кулисите на концерта във Варна и предизвика истинска еуфория с присъствието си.

Приятелство

Той поздрави своя колега и приятел Тони Стораро и размени дружелюбни реплики с гръцкия певец Стан и сърбина Емир Джулович, които пък от своя страна не скриха възхищението си към него и си пожелаха един ден да направят по някой дует с Азис.

Самият Азис с кеф изгледа концерта заедно с един от най-близките си приятели - продуцента на спектаклите Кирил Кирилов.

Пред „Телеграф“ Кирилов сподели, че и двата концерта са минали перфектно. „Много съм доволен от партитата и във Варна, и в Бургас. Хареса ми топлата и приятелска атмосфера и настроението, което виждах и от страна на певците, и от страна на феновете, които напълниха летните театри. Заздравихме братството между българи, гърци и сърби и смятам, че това е само началото“, сподели пред медията ни Кирил.

Бис

В Бургас гръцката звезда Трендафилос изпя над 4 пъти големия си х- „По- по- по“ по желание на почитателите, които го възнаградиха с бурни овации. В отговор на любовта на българската публика Трендафилос ги зарадва и с най-новата си песен, която бе оценена подобаващо. Появата на Фики Стораро пък предизвика истинска истерия и нестихващи аплодисменти, което за пореден път бе доказателство, че нашето момче е любимец на публиката.

И на двата концерта изпълнителите след това се събраха да хапнат, да си побъбрят и да се насладят на времето заедно. Във Варна пък Емир изяви желание да отиде в българска дискотека и заедно с продуцента Кирил Кирилов посетиха едно от култовите заведения в морската ни столица. Там се забавляваха в компанията на фолкзвездата Емануела, която имаше участие същата вечер и не спря да поздравява екипа, организриал най-големите балкански партита у нас.