0

У частничката в последния сезон на хитовото предаване на NOVA “Игри на волята“ Мирела Илиева стана певица. Красавицата, която се занимава с танци, представи вчера сутринта дебютното си парче „Бих го изживяла пак“. „Музиката е написана от Павел Николов от дуото Павел и Венци Венц, а текстът е мой и на Павел“, разказа пред „Телеграф“ Мирела.

Изповед

Парчето е като своеобразна изповед на инфлуенсърката, която в Игрите беше в племето на Безстрашните. "Безстрашна до края, нищо няма да ме спре! И ще танцувам така, сякаш имам криле. Скок без парашут, няма връщане назад! Даже да боли, бих го изживяла пак!", пее Мирела. „Бих го изживяла пак“ вече имаше своята онлайн премиера и се радва на одобрението на феновете, които не спират да споделят песента в социалните мрежи. „Снимахме видеото в Тайланд“, издаде красавицата. Тя посети екзотичното кралство в края на февруари заедно със свои приятели и определено събра погледите с кадрите по бански, които си публикува в Инстаграм тогава.

Мечта

Мирела Илиева признава, че отдавна мечтаела да участва в „Игри на волята“ и споделя, че е научила много от участието си, както и е намерила приятели. „Мечта ми беше да се запиша за „Игри на волята: България“ още от втори сезон. Реших, че този сезон ще бъде моят. От малка се занимавам с различни спортове. Танцьор съм, а също така съм тренирала и плуване. Обичам природата и екстремните спортове. Нямах проблем с глада, може би само в първите два дни. Втората седмица спираш да го усещаш“, сподели преди време пред NOVA танцьорката, която вече е и певица.