0

С упер атрактивна мъжка битка се задава във „Фермата“, съобщиха от bTV. Атлетичният капитан на баскетболния Локо София - Радо, ще излезе на Арената и ще се бори за оцеляването си в риалитито с цялата си мощ. „Целта ми е да победя силен играч и да се върна като лидер“, отсече един от най-добре подготвените мъже от отбор „Нови надежди“.

Радо ще се цели в някой от победителите в предишните сезони - пчеларя Яни или вокалиста на „Д2“ Дидо. Музикантът отсега е убеден, че именно той ще стане мишена №1 на баскетболиста. „Сигурен съм 99,9%, че ще избере мен. И двамата сме дълги, здрави и плешиви. Радо е по-млад и с по-големи мускули, но няма да му се дам, ако ме посочи“, категоричен е Дидо от отбор „Стари герои“.

Съфермерите на музиканта смятат, че той има шанс на Арената, защото баскетболистът не е в най-добрата си форма. Преди дни Радо се напи, развилня се в стопанството и стресира животните. От продукцията го наказаха, ако се завърне в предаването след дуела, да не бъде фермер на седмицата в следващите три седмици и лишиха отбора му от алкохол.