0

И звестният американски модел Бела Хадид показа най-трудните си моменти по време на своето лечение. Моделът, който се бори от години с лаймска болест, сподели, че са изминали важни за нея 100 дни. И добави, че нейната битка продължава.

На кадрите, на които звездата е в ежедневно облекло, без грим и лъскави аксесоари, я виждаме бледа и изморена, на система, лежаща на легло. Има и снимки, на които е у дома, пазена от нейното любимо куче.

Със своите 59,3 милиона последователи Хадид разказа откровено за времето, в което била на ръба на изтощението. И благодари на майка си за това, че е до нея и събира прилежно нейната медицинска документация. Бела изтъкна, че макар да не работи активно и да продължава лечението си, тя не се е предала на болестта.

„Ще се върна, когато съм готова“, пише моделът. Бела посочва, че животът с лаймска болест е труден и нейното състояние непрекъснато се влошавало. Но въпреки това, благодарение на подкрепата на своите близки, тя продължава напред.

„Да бъда толкова тъжна и болна с най-много благословии/привилегии/възможности/любов около себе си, беше вероятно най-объркващото нещо“, пише сестрата на Джиджи Хадид.

Освен известния модел, много други звезди се борят с въпросното заболяване. Джъстин Бийбър например бе диагностициран с лаймска болест в началото на 2020 г.

25-годишният изпълнител направи разкритието в Instagram, след като негови последователи коментираха това, че има промяна във външния си вид. По-късно самият певец призна, че през 2019-а е бил доста депресиран вследствие на болестта и по-късно го диагностицирали.

Кънтри легендата Шаная Туейн също има сходни здравословни проблеми. Дори ѝ откриха дисфония, засягаща мускулите на ларинкса. Тя е в резултат на лаймската болест.

Преди двете звезди Аврил Лавин разкри, че е прекарала пет месеца прикована на легло. Това е било през 2015 г., отново заради въпросната диагноза. Холивудският актьор Бен Стилър също научи, че има въпросния проблем през 2010 г.