0

Т ри от танцьорките, които са работили за певицата Лизо, са завели дело за сексуален тормоз срещу нея, като от документите става ясно още, че тя е създала и враждебна работна среда.

Поп звездата, чието истинско име е Мелиса Вивиън Джеферсън, е световен посланик за т.нар. боди позитивизъм, според който всеки трябва да се гордее с визията, която има. Е, изглежда, че положителната й нагласа съвсем не се отнася до членовете на екипа й, тъй като момичетата я обвиняват още тормоз на религиозна и расова основа, дискриминация, нападение и незаконно лишаване от свобода.

Обвинителките, Ариана Дйвис, Кристал Уилямс и Ноел Родригес, споделят, че бившата им работодателка многократно е коментирала теглото им, освен това е принудила една от тях да пипа гол танцьор в стриптийз клуб в Амстердам.

"Невероятно е това как Лизо и мениджърският й екип са се отнасяли към танцьорите си, което напълно противоречи на всичко, което певицата защитава публично", обяснява адвокатът на трите момичета. "Зад закрити врата тя критикува теглото на танцьорите си и ги засрамва, освен това ги унижава по начини, които са не само незаконни, но и неморални."

Засега няма коментар нито от Лизо, нито от екипа й.