1

С антра явно се бори с притеснението да кърми бебето си свободно навън пред чуждите погледи. 

Певицата засегна темата във Instagram със снимка, отдолу под поста се допита до майките дали и те са се сблъскали с чувството на неудобство.  

В коментарите под снимката Сантра си признава, че все още си търси по-скрити места. 

"За или против кърменето на обществени места сте? Аз избрах да кърмя. Както избират и много други майки. Забелязвам, че на това се гледа като на нещо, което трябва да се случва (тайно)… Според мен в това не бива да има нищо срамно, а напротив трябва да бъде поощрявано, тъй като е естествения и (според много специалисти) най-добрия начин за хранене на бебето. Признавам си на мен ми е малко неудобно и сконфузено да храня дъщеря си на публични места, за това реших да повдигна въпроса и да ви попитам какво мислите вие?", написа певицата под снимката си. 

По-голямата част от коментарите бяха положителни, от тях става ясно, че майките поощряват и са "ЗА" свободното кърмене на обществени места. 

"Абсолютно навсякъде, без да ми пука. Разбира се не съм пръскала по хората? Вече е на 6 синчето, но навсякъде си е цоцкал", "За! Щом може да се мляскат бургери навсякъде, така може и детето да се храни навън..?", "Разбира се, че ще си кърмя където и както се случи!?", "В началото бях много притеснена и си търсех скрити пейки в парка или се прибирах вкъщи, но след месец някъде просто преборих себе си, това е нещо много нормално, аз съм "ЗА!" кърменето на обществени места", гласяха само част от коментарите под снимката на Сантра.

Изпълнителката роди първата си рожба на 38 години - бащата на бебето е 12 години по-младия Кристиян Дончев, популярен като бивше гадже на плеймейтката Ася Капчикова. Малката Елиза се появи на бял свят в началото на март тази година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Santra (@santraofficial)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Santra (@santraofficial)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Santra (@santraofficial)