0

П обедителят в кулинарното предаване на NOVA "Hells's kitchen" Станислав Иванов създаде готварски канал в Ютуб. Той дебютира в първия епизод с изпълнителя Галин. От много разговори двамата мъже за малко да подпалят кухнята с олиото, което се намираше във фурната. „За малко да стане карамелизирано олио“, засмя се Станислав.

Брашно

Докато професионалният кулинар обяснява на Галин как ще приготвят френския киш, певецът, който изкъсо спазва режими, забеляза интересни продукти. „Виждам брашно. Искаш да напълнея преди празниците“, пошегува се Галин, но обеща този път да направи компромис и да си хапне. Станислав също добави, че през лятото спазва режими и яде само по 150 грама ориз или 180 грама месо на ден. „Много рядко хапвам сладко. Изпитвам удоволствие да ги готвя и да радвам хората с тях, изкарват ме от всякакво напрежение“, допълни Иванов.

Въпреки че Галин участва два пъти в готварското предаване „Черешката на тортата“, той отново не се чувства уверен в кулинарните си умения. „Отново стоя и нищо не правя. Първия път, когато участвах във формата на NOVA, майка ми сготви, а втория път - целият ми музикален екип“, разказа продуцентът. „Въпреки това аз съм работил за кратко в ресторант в Германия, точно преди да започна да се занимавам с музика. Лично аз не им харесвам много кухнята на германците“, допълни той.

Чорапогащник

Освен за готвене двамата си споделиха и пикантерии от личния живот. Галин например разказа, че често получава неудобни въпроси и предложения, но някои от тях са останали в съзнанието му. „След участието ми в Казанлък, което беше скоро, получих няколко големи опаковани подаръка. Нямах търпение да си го отворя и почти всички отворих още в колата. Последния реших да го оставя за утре, защото бях много изморен. Сутринта, майка ми станала по-рано от мен и видяла опакованата кутийка и решила да го отвори. Освен символичния хубав подарък, тя намира носен чорапогащник. Беше очевидно, че е носен, личеше си на петите много“, сподели самият той. „Друг интересен случай - бях болен и след участие едно момиче ме облиза по врата доста изненадващо“, добави изпълнителят. Накрая и двамата се насладиха на тестеното изделие и развалиха всякакви режими, които спазват.