0

Ш акира се върна в Барселона точно година след официалната си раздяла с бившия си партньор Жерар Пике и оттогава е във фокуса на медиите в Каталуния и Испания.

46-годишната поп звезда впечатли още на летището, където преброиха над 20 нейни куфара на идване от Маями, после възхити  зрителите на неделното Гран при на Испания, след което се отдаде без задръжки на нощни удоволствия в каталунската столица.

И то в достойна компания, включваща млади мултимилионери като 8 г. по-малкия от нея Люис Хамилтън, както и 24-годишния Килиан Мбапе.

Приятел на британския пилот пусна снимка на групата на вечерята й в известния японски ресторант на Passeig de Gràcia, след това се появи и видео от купона.

Особено показателна е снимката, на която усмихнатата Шакира, в секси тоалет и разголени рамене, е прегърната свойски през кръста от Люис Хамилтън.

Оттам Хамилтън, Шакира и приятелите им се преместиха в бара Carpe Diem, друго прочуто място за нощен живот в олимпийското пристанище.

На видеото се вижда как Шакира и Хамилтън, седнали на диван, си бъбрят с нападателя на ПСЖ. Близостта им едва ли е случайна, за пръв път двамата бяха заснети заедно в Маями след тамошното Гран при във Формула 1.