0

Д жони Деп почти загуби два от домовете си в Западен Холивуд. Актьорът според публикация на DailyMail е взел заем от 10 милиона долара.

Един от имотите беше изправен пред възбрана през 2016 г., но Деп уреди неизплатения дълг и го спаси. Другият дом, подобна на замък структура, която през 2018 г. имаше тежест от 5 милиона долара, също беше спасен от заема. Деп осигури парите от City National Bank, известна с това, че обслужва предимно знаменитости от A списъка. Имотът, напомнящ декор от филм на ужасите с кули и пристройки, е скрит от погледа близо до Sunset Strip. Въпреки усилията да се поддържат, къщите изглеждат не в добро състояние, в същото време Деп прекарва по-голямата част от времето си в резиденцията си на Бахамите. В момента е на турне в Европа с групата си Hollywood Vampires и дори мина през София.

Имението му направете ги една снимка с горната

 Имението му  направете ги една снимка с горната
Дейли мейл

Междувременно звездата вчера беше набъркана в руско-украинските отношения, след като изпрати приятелско послание до руската си аудитория "Много ви благодаря, че отделихте време да гледате нашия филм Jeanne Dubarry. Много се гордея с него и се надявам да ви хареса. Пазете се и ще се видим скоро", каза актьорът. Освен това, един от продуцентите му във филма е руснакът Константин Йолкин. Руски сайт дори разпространи новината, че Деп ще прави рок турне и съвместни записи с местна група. Това, разбира се, взриви страстите, като от украинска страна имаше остра реакция. Украйна дори забрани разпространението на филма на територията си.

С руската танцьорка

 С руската танцьорка
Дейли мейл

Жълтите медии приписват на Деп и афера с руската танцьорка Полина Глен. Говореше се, че той дори възнамерявал да се ожени за нея и да отиде в Русия и да се срещне с родителите й. Тази история обаче не се разви по-далеч от слухове.