0

П опфолк певицата от близкото минало Вероника се принуди да продаде цялата си посуда – чинии, вилици и лъжици, след като обяви фалит на сладкарницата си в Бургас. 

Изпълнителката обяви за продажба цялото обзавеждане на заведението си, което включва меката мебел, аксесоари и посудата, както и печки, хладилници, климатици, телевизори и системата за сигурност. 

Изкушения

В обявата си Вероника обяснява, че цялото обзавеждане е дизайнерско, а оборудването се предлага на много ниска цена от само 59 000 лв., като съществува опция за договаряне.

Постът й във Фейсбук трогна много нейни клиенти, които изказаха съчувствие и отбелязаха, че мястото, което до преди две години тя разработваше, е било едно от най-хубавите за отдих и сладки изкушения в морския град.

“Ще ни липсва това място, имам много вкусни спомени оттам“, написа нейна приятелка в мрежата. А друга я попита “Защо? Цялото си сърце вложи в този проект?“.

Цени

Според запознати финансови проблеми са притиснали Вероника и тя е била принудена да затвори т.нар. гофретник в Бургас. Той се намирал в самия център на града, но не му провървяло, а една от причините била прекалено високите цени.

Вероника има и още едно заведение, което е с концепция на ресторант. Нещата при него обаче поне засега са наред.

Откакто прекрати с пеенето, певицата от Павликени се опитва да пробие в бизнеса, като в началото се пробва с модна марка за дрехи.

Тя отвори бутик за тоалети собствено производство в Бургас. Магазинчето й в безистен в центъра на града обаче фалира само след няколко месеца.