0

Р ап певецът Кристиан Талев-Криско продава „Голф“ на 14 години. Изпълнителят на „Да или не“ изненада своите почитатели във Фейсбук, като вместо да качи ново парче, публикува на официалната си страница обява, че продава колата, която е карал в миналото. „За всички начинаещи гъзари, казах ви, че продавам голфче и не се бъзикам! Мега поддържан, пазен, без нито една забележка“, написа габровецът на стори в Инстаграм.

Меме

Само за ден обявата събра хиляди лайкове и коментари, като някои от феновете го попитаха дали не се е преименувал на Кристиан Ауто. В социалната мрежа той призна, че първият човек, който е видял публикуваната обява в социалните мрежи, е баскетболната звезда Саша Везенков, когото Криско гледа на живо миналата година в Лос Анджелис. „Саша Везенков, брат, първи ми видя сторито. Ако искаш, ти пускам голфчето по куриер до Сакраменто, нямаш грижи. Дани Илич ще го поддържа“, сподели с чувство за хумор Криско. Той си създаде и меме, качвайки си черно-бяла снимка, на която позира с далеч по-скъпо и луксозно возило и на което пише: „Как се чувства 18-годишен, когато му купят първия голф“. Снимката претърпя много редакции и идеи от страна на феновете.

Обява

„Телеграф“ се опита да се свърже с дадения за контакти телефон в обявата, както и със самия Криско, но и на двата номера не отговори никой. От написаното в обявата става ясно, че колата е на не повече от 140 000 реални километри, а сумата, която Криско иска за нея, е малко над 12 000 лв. Рапърът споделя, че колата е в отлично техническо състояние и има нови гуми.

.

 .