0

Л уна пак втрещи феновете си.

ШОК: На какво замяза Луна?! (СНИМКИ)

Пред NOVA тя издава защо е кожа и кости.

Истината за кльощавата ѝ фигура, въпреки годинките, е, че не яде нищо. Това става ясно от признанията на екс кандидатката за президент пред NOVA.

„Много по-лесно ми е да кажа какво ям, защото аз не ям почти нищо. Лишавам се от всичко.Не съм като обикновените хора, които ядат три пъти дневно, аз ям веднъж на няколко дни“, разказва пред медията блондинката, която не иска да се знае много-много на колко е години.

Тя споделя, че от десетилетия не е близвала сол и захар, изобщо не яде месо и много рядко си позволява риба.

За възрастта си тя наистина изглежда добре, но феновете ѝ нещо не ѝ вярват.

"Тя, ако не яде дни наред няма да е слаба, а кокалите ѝ ще стърчат отвсякъде. Освен това на тези години ще е съсухрена, сбръчкана и кожата ѝ ще е виснала. Трябва да си малоумен да повярваш на това", написа Инчето Ченкова в пост в мрежата.

Чалга певицата обаче продължава да защитава версията си, че по цели седмици не ядяла, а приемала само течности, като денят ѝ започвал с чай. Но не купен на пакетчета, а сама си го беряла по поляните и чукарите.

Не винаги обаче Луна е имала стройно тяло. Като малка си е била направо дебела. Тя дори споделя, че при раждането си е тежала цели 6 килограма.