0

М илиони фенове на Мадона са притесни за здравето на звездата, след като стана ясно, че уикенда тя е била откарана по спешност в болница.

64-годишната изпълнителка на Like a Virgin трябваше да стартира турнето си „Celebration” в следващите две седмици. Изявите на поп кралицата обаче бяха отложени, тъй като тя попадна в реанимация. В социалните мрежи нейният мениджър съобщи, че Мадона има „сериозна бактериална инфекция“.

УЖАС В НЮ ЙОРК! Мадона намерена в безпомощно състояние

Роднина на семейството каза пред DailyMail, че болестта на Мадона се пази в тайната, тъй като нейните близки „очаквали най-лошото“, след като тя била открита в безсъзнание. Децата на Мадона все още не са коментирали състоянието на своята майка. Появиха се слухове, че най-голямата дъщеря на Мадона – Лурдес Леон била неотлъчно до майка си по време на болничния престой.

Известният лекар д-р Амир Хан пък предположи, че кралицата на попа може да страда от сепсис. Той потвърди, че състоянието на Мадона е притеснително.

„Нейният мениджър заяви, че тя страда от бактериална инфекция, но аз като здравен специалист, смятам, че ако Мадона и приета в интензивно отделение в безсъзнание, това предполага, че тя може да е развила сепсис“, обясни той.