0

М еган и Хари обявиха война на кралското семейство и медиите, след като пуснаха документалнaта си поредiца за „Нетфликс“. По този начин реагираха на Острова след излизането на първите три епизода.

Дългоочакваната поредица ще бъде пусната на две части, като първите три епизода вече могат да бъдат гледани.

В първи епизод започва с кадри от деня, в който херцогът и херцогинята на Съсекс приключват с кралските си задължения. Хари си прави видео от летище Хийтроу, докато той лети за Канада, а Меган плаче с кърпа на главата си в дома си, докато заявява: „Дори не знам откъде да започна“.

Първите три епизода също отразяват раждането и възпитанието на Хари и той обвинява медиите за провала на предишните си връзки. След това двойката разказва как се е развила връзката им.

Херцогът и херцогинята на Съсекс обсъждат Мегксит, расизма и новия си живот в Калифорния. Двамата остро критикуват кралското семейство, което отказва да коментира обвинения в расизъм. Меган и Хари също така подчертават, че снимките на поредицата са приключили през август тази година – преди смъртта на кралица Елизабет II.

Двойката също така обясни защо е решила да направи сериала. В първи епизод Меган казва: „Няма да кажа, че ми е приятно, но когато чувстваш, че хората не са разбрали кой си толкова дълго време, наистина е хубаво просто да имаш възможността да покажеш на хората какво се е случило и кои сме ние".

Хари добави, че идеята за документален филм е предложена от приятел. „Наш приятел всъщност предложи да се документираме за определен период от време. С цялата дезинформация, която се се изсипа, изглеждаше добра идея“.