0

З а Коледа актьорът от "Здрач"  Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус се сгодиха. Актьорите обявиха през ноември, че очакват първото си дете. Засега обаче те пазят детайлите в тайна, като не се знае нито пола, нито кога ще се роди то. До момента бъдещите родители отказват и да коментират темата публично, но това не е никаква изненада, тъй като те са известни с ревностното пазене на личния си живот. 

Все пак близък до Патинсън споделя, че той няма търпение да стане баща. „Напълно готов е. Връзката му със Суки е невероятна. Чувства се голям късметлия“, казва източникът. По думите му, бъдещата майка вече притежава онзи блясък от бременността и изглежда много щастлива. 

По-рано през месеца двойката създаде слухове за годеж, след като Уотърхаус бе забелязана с масивен диамантен пръстен на лявата ръка, докато се разхожда из Лондон. Тогава снимките бяха публикувани от сайта TMZ.

Годежът идва само месец, след като Суки обяви, че е бременна, докато бе на сцената на музикалния фестивал Corona Capital в Мексико. Във видео, публикувано от фен, тя дискутира бляскавия си розов тоалет, казвайки на публиката „Днес съм малко по-блестяща, защото се опитвах да ви отвлека вниманието от нещо друго, което се случва с мен“.

След това бъдещата майка отвори палтото си, което носеше върху описваща тялото минирокля, за да разкрие наедрялото си коремче. Публиката веднага избухна в аплодисменти и викове, на което Суки отговори с усмивка „Явно опитите ми не работят“. 

37-годишният Патинсън и 31-годишната Уотърхаус се срещат за първи път през юли 2018 година. Малко по-късно бяха забелязани да показват близост в Лондон. Четири години по-късно направиха дебюта си на червения килим, посещавайки дефилето за мъжка мода на Dior за есен 2023 в Гиза, Египет през декември 2022 година. 

През цялата си връзка и двамата запазват личния си живот далеч от публичното пространство. Когато бе попитан за любовта през 2019 година, Патинсън заяви, че ако споделяш твърде много за нея със света, тя ще изчезне. 

Бъдещият брак ще бъде първи и за двамата. Преди тази връзка Патинсън беше в отношения с колежката си от „Здрач“ Кристен Стюарт, след което бе сгоден за FKA Twigs. От своя страна, Уотърхаус имаше връзка с Брадли Купър в продължение на две години, преди двамата да се разделят през 2015, след което тя за кратко излизаше с Диего Луна до 2017 година.