0

З ара е една от първите риалити звезди у нас, след като участва в първия сезон на Big Brother. Красавицата бе доста скандална в онези години, но с времето тя промени рязко хората и средата си. Днес атлетичната Зара живее в Дубай, но по-рано премина през развод с австралийския спортист Ерик Уотсън, но изглежда, че не се е застояла дълго сама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zara Lahiff (@zaralahiff)

Интересен факт е, че в социалните мрежи Зара се подвизава с нова фамилия. Това, логично, повдигна доста вежди, а родни таблоиди твърдят, че брюнетката се е омъжила отново. В момента бившата манекенка се представя с фамилията Лахиф. Говори се, че актуалният ѝ спътник в живота бил ръгбист - Макс Лахиф. Припомняме, че предишната фамилия на Зара бе Уотсън. 

Трендафилова се омъжи за заможния Ерик през 2016 г, но бракът им не просъщестува дълго. Те се запознали на остров Бахрейн, но няколко години по-късно всичко приключи. Зара имаше връзка и с покойния бизнесмен Христо Сираков, известен с псевдонима Стоте манекенки. След раздялата си те запазиха добри отношения. 

На този етап Зара не е потвърдила официално, че е минала под венчилото за втори път.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zara Lahiff (@zaralahiff)

*Източник: Vbox7