0

К онцертът на грандамата на сръбската музика Цеца Ражнатович, обявен за 26 октомври, се измества с два дни по-рано. Новата дата е 24 октомври.

Причината за промяната е ангажиментът на Национална спортна база, която управлява зала „Арена София“, да съдейства за безупречната организация на изборния процес и предсрочните парламентарни избори на 27 октомври, съобщават организаторите от Fresh Music и радио „Веселина“. Тогава в най-голямата спортна зала на България ще работят две от районните избирателни комисии.

Послание

Самата Цеца изпрати послание до своите фенове. В него тя казва: „Мили мои, официално ви информирам, че концертът ми в София ще бъде на 24 октомври. Ще се видим, чакам ви с нетърпение! Целувам ви и ви обичам! Ваша Цеца!“.

От НСБ поднасят извинение за причиненото неудобство и благодарят предварително на всички почитатели на Цеца, които са закупили своите билети за нейния концерт. Закупените вече билети за концерта са валидни без презаверка. 

Сцена 

V-band ще свирят на една сцена с Цеца Ражнатович на 24 октомври 2024 в зала „Арена София“. Темпераментните музиканти ще зарадват меломаните със своите изумителни изпълнения на живо. Групата се състои от доказани артисти, които имат в репертоара си различни жанрове и успяват да придадат енергично звучене на любими на публиката мелодии. V-band е основан от Васил Чергов, който има богата музикална кариера. Работил е с огромен брой артисти, а интерпретативните му умения са на най-високо ниво.