0

У частието на „Дийп зоун проджект“ отпадна от програмата за деня на Варна, ожалиха се самите музиканти.

„Скъпа Варна, оказа се, че по независещи от нас причини няма да бъдем част от празника, както беше потвърдено и обявено!“, заявиха те.

Каша

„Доста хора ни звънят и ни питат кога ще пеем. Именно към тях е насочен този пост в социалната мрежа“, уточни за „Телеграф“ Диан Савов - DJ Dian Solo. Моля само да не се политизира създалата се ситуация! Не насочваме фрустрацията си към община Варна, а към делегирания нов екип (представен от EXIT), който забърка неприятна горчива каша спрямо нас, и доста други артисти. Боби, само с „извинявай”, няма са стане!“, добави той, визирайки ексклузивния представител на ЕXIT за България Борислав Миланов.

„Делегираният външен организатор, който за първи път прави програмата, се оказа меко казано некоректен и непрофесионален спрямо нашите уговорки до последен момент, така че от тонколоните няма да прозвучи нито една наша песен“, коментира DJ Dian Solo, като отказа да даде повече подробности по случая.

Заря

„Щеше да бъде яко зарята пак да гръмне на фона на „Ела, изгрей“, както сме го правили преди, както и да ви изпълним на живо някои от най-емблематичните БГ песни с ново звучене!“, съжалява изпълнителят на едни от най-големите съвременни родни хитове. Не искаме да разваляме празника на хората, но за съжаление ние ще празнуваме от дистанция. Уважавам всички, които си вършат работата добре, и не се кефя на хора, които не се отнасят с нужното уважение и коректност! Живи и здрави… и честит празник, завърши Савов.