0

А ктрисата Гуинет Полтроу излезе с първа публикация след публичния съдебен процес. 

В края на месец март Полтроу бе изправена пред магистратите от щата Юта, след като мъж на име Тери Сандерсън я обвини, че му е причинила тежко нараняване при сблъсък на ски писта в луксозния зимен курорт “Deer Valley”. В крайна сметка актрисата от филма “Седем” бе оправдана и съдът определи Сандърс за “100% виновен за инцидента”, случил се през 2016 година.   

Процесът срещу известната изпълнителка привлече голямо обществено внимание, а седмици след приключването на битката, Гуинет коментира случилото се в Instagram. 

В своята публикация Полтроу пусна видео на заснежени гори, снимки на екстравагантна всекидневна, стъпки в снега и бутилка уиски. Очевидно фотографиите са заснети, докато актрисата се намирала в Юта за делото. 

„Последните седмици на март - бури от различен вид, красиво място да положа главата си, студена терапия от най-естествения вид и откритие на уиски“, написа Гуинет Полтроу под поста, с което потвърди подозренията на феновете.

В последните седмици на март се проведе съдебното дело за ски инцидента, а за “ бурите от различен вид” нейните почитатели заподозряха, че изречението се отнася както за снежните виелици в района, така и за медийната буря, предизвикана от процеса срещу популярната актриса.