0

М ного актьори са готови да отидат отвъд хоризонта за роля, но Джона Хил е предал ново значение на това, след като попада в болница поради смъркане на твърде много фалшив кокаин, докато снимал „Вълкът от Уолстрийт“, в който си партнира с Леонардо Ди Каприо.

37-годишният актьор завършил с бронхит, който останал с месеци, след като смъркал огромно количество витамин D на прах по време на снимките.

„Използвах толкова много фалшив кокаин във „Вълкът от Уолстрийт“, че получих бронхит за три седмици. Трябваше да бъда хоспитализиран. Това е витамин на прах, но това няма значение, защото ако погълнете толкова много вещество в белите си дробове, ще се разболеете силно. Ние буквално смъркахме фалшива кока в продължение на около седем месеца, всеки ден. Никога през целия си живот не съм имал повече витамин D, можех да вдигна кола над главата си", разкри той.

Той уточни, че било интересно да се преструваш на дрогиран.

Освен че го изпрати в спешното отделение, ролята на Хил във филма от 2013 година му помогна да спечели завидната титла на актьор с най-много ругатни във филм, като изпревари Самюъл Л. Джаксън.