0

С ексапилната Емили Ратайковски пак подложи на безсъние нюйоркчани, показвайки безцеремонно плът по нощните улици на града.

Тя се присъедини към нощен купон, придружена не от кавалер, а от дама.

В началото на седмицата Емили се прибра в Ню Йорк, след като прекара няколко дни в Париж за Седмицата на модата.

По време на полета си в първа класа до Париж тя се пусна по потник в TikTok, опитвайки се да изпълни песента на Ники Минаж Did It On 'Em в самолета.

Ратайковски го изтри часове по-късно, след като беше подложена на подигравка, че изобщо не знае текста.

Неин последовател написа в Reddit: „Тя знаеше ли някоя от думите изобщо?!?

Както се казва - проблемите никога не идват сами. Освен певческите неудачи на Емили, очевидно е, че напоследък й липсва мъжка компания. Емили е необвързана, откакто се раздели със съпруга си, продуцента Себастиан Беър-МакКлард. Двамата имат едно дете – двегодишния Силвестър Аполо Беър.

Моделът често споделя разголващи снимки в Instagram. Постоянните й голи провокации и липсата на нов мъж около нея будят любопитството на феновете й и те все по-често си задават въпроса обърна ли тя окончателно посоката. 

Още през октомври миналата година Ратайковски разкри, че е бисексуална във видео в TikTok. Само месец преди това тя подаде молба за развод със съпруга й Себастиан Беър-МакКлард.

Емили Ратайковски разкри кога ще мине на другия бряг

В интервю по същото време тя директно призна как се отнася към евентуална връзка с жена  и кога се отказва от мъжете: „Бих се радвала. Чакам да се появи идеалната".