0

Е дин от най-желаните ергени в Холивуд Леонардно ди Каприо е бил зарязан от бившата си приятелка Камила Мороне, защото искала да направи кариера, а той вече бил готов за семейство, разкри в. „Сън“.

Двойката беше заедно 4 години и се раздели малко, след като Мороне стана на 25 години. Това предизвика много шеги, че Лео я е зарязал, защото вече е „стара“. Оказва се обаче, че обичаният от милиони жени по света актьор всъщност е бил изоставеният.

Според „Сън“ Камила, която се изявява като модел, не искала да седи вкъщи и да тича след деца, а да пробие в Холидув и дори се надявала звездния й любим да помогне. Изданието отбелязва, че носителят на Оскар не направил нищо, за да „побутне“ приятелката си и тя се обидила. Докато Камила строяла планове за професията си, Лео ди Каприо, който е 22 години по-възррастен от нея вече бил стигнал периода, в който иска да има деца и семейство.

Холивудският актьор явно не е страдал много за бившата си любима, тъй като стана ясно, че вече е завъртял нов романс със супермодела Джиджи Хадид. Отношенията му с 27-годишната Хадид също така разбиха мита, че Лео излиза само с момичета до 25-годишна възраст.