0

Х отелиерската наследница Парис Хилтън разкри подробности за заснемането на нейната секс лента, която взриви общественото пространство през 2004 година.

В откъс от своите мемоари "Paris: The Memoir", публикувани от The Times, поп иконата разказа, че е била принудена участва в секс записа през 1999 година. Тогава Парис е на 18 години и среща за първи път мъж, чието име отказва да назове, а се обръща към него с думата „измет“. На всички е известно, че по това време Хилтън излиза с Рик Саломон.

„Той ми каза, че ако не го направя, лесно ще открие някоя, който ще се съгласи да участва. Това беше най-лошото нещо, което можеше да ми се случи – да бъда изоставена от този възрастен мъж, защото съм глупаво дете, което не знае как да играе игри за възрастни“, заяви Парис за Соломон, който е с 10 години по-възрастен от нея.

В мемоарите си Хилтън споделя още, че мъжът до нея я е заблудил, че секс видеото ще си остане само за тях. Парис изтъква, че дори преди връзката си със Саломон е мразила секса. „Избягвах секса, докато не стана абсолютно неизбежен“, пише тя.

Когато през 2004 г. по американската телевизия се завърта риалитито "The Simple Life" с участието на Парис Хилтън и Никол Ричи, се носи мълвата за съществуването на няколко секс записа с богатата наследница. Въпреки, че Парис отрича да има подобни видеа, едно от тях вижда бял свят и предизвиква скандал.

След излизането на популярния клип Парис приема голямо количество алкохол и упойващ медикамент, известен у нас като Метаквалон.

„Направих го. Трябва да го призная. Знаех какво иска той и го приех. Имах нужда да се докажа на него и на себе си и го направих“, призна Хилтън.

Години след заснемането на лентата, Хилтън получава обаждане от своя рекламен агент, че 37-секундна секс лента циркулира в интернет. Тя незабавно позвънила на бившия си приятел, за да го помоли да не пуска цялото видео.

„Обадих се на бившия си и го помолих: „Моля те, моля те, моля те, не прави това“. Той се държеше дистанцирано и хладно и заяви, че е твърде късно“, обясни Парис. „Той каза, че има пълното право да продаде нещо, което му принадлежи – нещо, което има голяма финансова стойност“, поясни тя. „Очевидно записът се оказа по-ценен от личното ми пространство. Достойнството ми. Бъдещето ми. Обзе ме срам и абсолютен ужас“, разкри още Парис.

След публикуването на секс лентата Саломон завежда дело срещу Парис Хилтън за клевета, но тя също не му оставя длъжна и също подава иск срещу бившия си. Според The Independent двойката е уредила спора със съдебно споразумение през 2005 година.