0

Х ерцогинята на Йорк каза, че е "шокирана и натъжена", след като бившата й лична асистентка Джениан Чапман беше убита в Далас, Тексас.

Сара Фъргюсън отдаде почит на 46-годишната Чапман, описвайки я като „лоялна, трудолюбива, красива и забавна“. Тялото на жената беше открито в апартамент в центъра на Далас. „Сърцето ми се къса за нейното семейство и приятели“, написа Сара Фъргюсън в Instagram.

Съсипана

Мъж е бил арестуван в Остин, Тексас, във връзка със смъртта на г-жа Чапман. 48-годишният Джеймс Патрик беше задържан във вторник и в момента се намира в окръг Травис. Той е изправен пред обвинение в убийство, съобщи CBS. Съдебният служител на окръг Далас определи смъртта на г-жа Чапман като убийство, добави той.

Херцогинята, очевидно съсипана от новината, сподели: „Шокирана съм и натъжена да науча, че Джениан Чапман, която работи с мен като мой личен асистент преди много години, е била убита в Далас само на 46 години. Заподозрян е в ареста. Джениан беше лоялна, трудолюбива, красива и забавна. Чух се с нея само преди няколко месеца и тя изглеждаше толкова щастлива.“

Дарение

Сара Фъргюсън каза, че ще направи дарение на семейството, което набира средства за транспортиране на тялото на убитата обратно в Ню Йорк, както и за правни разходи и разходи по погребението.

Чапман е работила за офиса на херцогинята на Йорк в продължение на четири години между 2001 г. и 2005 г., според нейната страница в LinkedIn, където е събирала брифинги, отговаряла е за нуждите на пътуванията и е организирала рекламни обиколки и подписване на книги. Това била и първата работа на Чапман след университета в Сиракуза в Ню Йорк със степен по телевизия, филми и продуциране.