0

С кандалният рапър Кание Уест е казал на съпругата си Бианка Ченсори , че иска да прави секс с майка й, докато тя го гледа.

ПО СТЪПКИТЕ НА ДИДИ: Кание Уест дрогирал и изнасилил асистентката си!

Твърдението идва от съдебни документи, получени от Page Six, в които бившият асистент на основателя на Yeezy, Лорън Пишота, отправя ужасяващите обвинения. Тя съди изпълнителя за това, че я е дрогирал и изнасилил.

Пишота, която работи с рапъра от 2021 до 2022 г., твърди, че „сексуалните изкривявания“ на Уест са били желанието му да има полов акт с майките на онези, с които е бил замесен. Моделът от OnlyFans твърди, че майката на Бианка, Александра Ченсори, е била в списъка му, преди двамата да се ожения през декември 2022 г.

Обвинителката цитира предполагаемо текстово съобщение от 28 септември 2022 г. между Уест и Бианка, което гласи: „Искам да се ч*кам с майка ти. Преди да си тръгне”.

Пишота твърди, че рапърът й е изпратил снимка на текста и я е попитал: „Трябва ли да добавя: искам да ме гледаш, правя секс с майка ти“.

В делото-бомба, Пишота също така обвини бившия си шеф, че е сложил в питието й „неидентифициран наркотик“ и я е нападнал по време на студийна сесия с Шон „Диди“ Комбс в Санта Моника, Калифорния.