0

Н ай-сексапилният мъж на планетата разби сърцата на фенките си, като се ожени.

Капитан Америка, в чиято роля във филми от киновселената на "Марвел" се превъплъщава актьорът Крис Еванс, вече е семеен мъж, съобщи сайтът на сп. "Пийпъл". 

Крис Еванс

 Крис Еванс
АП/БТА

Еванс се е оженил за своята избраница, родената в Португалия актриса Алба Баптиста, в частно имение в Кейп Код, Масачузетс, през уикенда. 

Сред гостите на сватбата са били семействата на младоженците, както и звездите от поредицата "Отмъстителите" Крис Хемсуърт, Робърт Дауни младши и Джеръми Ренър, както актьорската семейна двойка Джон Красински и Емили Блънт, предаде БТА.

Източници от обкръжението на младоженците разкриват, че преди сватбеното тържество гостите са подписали споразумения за конфиденциалност и са предали мобилните си телефони. 

За връзката на 42-годишния Крис Еванс и 26-годишната Алба Баптиста се заговори за първи път около ноември 2022 г. Тогава стана ясно, че двойката се среща от около година. По същото време сп. "Пийпъл" обяви Еванс за най-сексапилния мъж на планетата. В интервю за изданието актьорът каза, че има желание след време да създаде семейство.