0

Б ългарската гордост в Холивуд Мария Бакалова посрещна новата 2023 г. на покрива на столичен хотел, където спи вече от няколко дни.

Бургазлийката си дойде преди новогодишната нощ и веднага се срещна с добрия си приятел и мениджър Юлиан Костов.

Любов

Мария Бакалова не бе празнувала Нова година у нас от няколко години поради киноангажиментите си отвъд граница. Последно тя снима в Солун най-новия филм на режисьора Мартин Кембъл, в който си партнира с Ева Грийн. Освен с Костов на родна земя Мария Бакалова прекара време и с най-добрата си приятелка Мила Роберт. Дъщерята на Ваня Щерева изнесе концерт в столицата, на който специален гост бе Бакалова. „Когато най-добрата ти приятелка има невероятна вечер, която подготвя няколко месеца вече. Мила Роберт, обичам те повече от всичко“, сподели в социалните мрежи Бакалова и си пусна видео, на което двете се смеят.

Шапка

По-наблюдателните фенове забелязаха, че Бакалова не иска да се набива на очи по време на престоя в София. Тя си пуска снимки от хотела в социалните мрежи, но извън него ходи дегизирана с шапка и слънчеви очила. Родните ловци на автографи също нямат успех засега и все още не са успели да я издебнат в столицата.