0

М ладата холивудска звезда Зендая призна в интервю за британското издание на Vogue, че не знае дали би искала децата ѝ да имат славата и популярността, които в момента има тя.

27-годишната актриса от „Дюн“ сподели, че когато е била по-малка, и напрежението върху нея е било по-малко, но с течение на времето това рязко се променило. Поради това се чувства длъжна да се държи по начин, който „не ѝ е естествен“.

Тя разказа и как животът на половинката ѝ Том Холанд се променил само в рамките на ден, което било „шок“ за нея.

Моята кариера вече беше в ход, докато неговият живот се промени само за ден. Днес е просто едно момче, което се вижда с приятели, а на следващия ден става Спайдърмен... Бях свидетелка на това как животът му се преобрази пред него, спомня си Зендая.

Относно липсата на лично пространство, когато те застигне славата, актрисата смята, че това е нещо, с което „просто свикваш“.

Чувствам се като произведение на изкуството, с което хората постоянно искат да се снимат. Просто трябва да го приема и да продължа да живея живота си, разсъждава младата артистка.

Едно от нещата, които по думите ѝ е научила, е да казва „не“, когато хората искат да се снимат с нея или я канят на поредното интервю.

*Източник: Novini.bg