0

З везда на Playboy загърби еротичните фотосесии, за да стане таксиджийка. Тази неочаквана смяна на професията, Нанет Хамънд предприела след развода с мъжа й, който я оставил без абсолютно нищо, разказва тя пред Daily Star.

Instagram

48-годишната блондинка започнала работа в компанията Uber и по нейни думи тя е „най-горещият шофьор“. Тунингованата блондинка е наляла във външния си вид около 440 000 долара. Нанет досега шест пъти е била на корицата на мъжката библия. 

Instagram

Хамънд твърди, че е изключително доволна от новата си работа, тъй като й носи достатъчно пари, без да се съобразява с какъвто и да е график. Освен това тя споделя, че работата й й дава възможност да общува с интересни и различни хора, да създава нови запознанства и да радва клиентите си с външния си вид.

„Обичам да шофирам и нека ви кажа, че е забавно. Всичките ми клиенти досега казват, че никога не са виждали толкова готин шофьор на Uber, приятно е“, казва бившият еротичен модел.

Instagram

Тя споделя още, че всички пътници се държат много мило и дружелюбно с нея, дори група жени я поканили на вечеря, за да се опознаят по-добре и да си поговорят.

Бившата звезда на Playboy призова момичетата да не се страхуват да търсят работа в области, където доминират мъжете.