0

Е ма Хеминг Уилис има нов любим дизайнер, пише PEOPLE.

44-годишната британско-американска актриса сподели своя снимка в стори в Инстаграм, докато се наслаждава на лятото в цял бански костюм, проектиран от бившата съпруга на нейния мъж Брус Уилис - Деми Мур.

„Обичам моите [емоджи с бански костюм] @demimoore x @andieswim“, написа Ема към снимката, в която тя позира в черен бански с жълти и бели фойерверки, наречен „Марсилията“ от сътрудничеството на Мур с Andie Co.

Инстаграм

59-годишната Мур публикува повторно снимката в стори в Инстаграм със серия от емотикони с червени сърца.

67-годишният Уилис беше женен за Мур от 1987 до 2000 г. и двамата имат дъщери Румър Уилис на 34, Скаут Уилис на 31 и Талула Уилис на 28.

Той и Ема се ожениха през 2009 г. и оттогава имат две дъщери Мейбъл Рей на 10 и 8-годишната Евелин Пен.

Преди това Мур отдаде почит на Ема, като отпразнува „жените, които ме вдъхновяват“ на Международния ден на жената миналата година, като я нарече „красива майка, отдадена на семейството си“ и „абсолютно прекрасна жена“.

"Виждам я като семейство и имам честта да я нарека приятел. Децата ни са сестри и въпреки това няма име за това каква е нашата семейна връзка помежду ни. Ние сме майки, сестри, свързани в това лудо приключение на живота", написа Мур в Instagram.

Семейството на Брус обяви през март, че той се „оттегля“ от продължилата десетилетия актьорска кариера след диагнозата му с афазия, езиково разстройство, което „въздейства на когнитивните му способности“.

Брус Уилис се бори с деменция

„Това е наистина предизвикателен момент за нашето семейство и ние сме толкова благодарни за вашата продължаваща любов, състрадание и подкрепа“, заявиха от семейството.

34 години по-късно: Брус Уилис отново на върха на Nakatomi Plaza (ВИДЕО)