0

А ктуалната половинка на Благо Георгиев - Джизъса обяви пред последователите си, че в живота има само мъже приятели. Смята ги за по-добри, от колкото жените. Тя самата признава, че вярва в приятелството между мъж и жена и ги има за свои братчета. " За жалост в днешно време, няма достойни хора, които да бъдат искрени на 100%. От огромен опит говоря", казва половинката на Джъзаса. 

Полина заговори и за разликата в годините им, която е 15 години. По думите й "усеща се - 15 години не са малка разлика и е факт". 

.

 .

Освен това се оказва, че младата бизнесдама сама си изкарва парите. Тя има онлайн сайт за детски дрехи, който за момента няма да се превърне във визически магазин. Тя казва пред феновете си, че не си смята парите и когато има си позволява, когато няма се съобразява. 

За пореден път велинградската красавица казва, че никога не би простила изневяра заради сериозния опит, който има преди Благо. Имала е 5-годишна връзка, в която е прощавала изневярата, но това я е научило никога повече да не го прави.