1

П оследната съпруга на Благо Джизъса – Полина, е залюбила манекен, научи „Телеграф“.

Искрата между тях е пламнала по време на рекламни снимки за нови електронни цигари. По сценарий двамата се натискат полуголи в банята на известен хотел, но привличането между тях се оказало по-силно и продължило и след като угаснали прожекторите.

Афера

Младежът, в който се е влюбила жената на футболиста, е манекенът Симон Кочев. Той е син на известния борец Краси Кочев, спечелил сребърен медал през 2001 г. на световното първенство, а две години по-късно се класира трети в света. В колекцията му от награди е бронзов медал от европейския шампионат във Варна през 2005 г. На снимки за видеоклип на дуета Азис и Малина се влюбва в 10 г. по-възрастната от него изпълнителка. Заради нея зарязва семейството си и се развежда със съпругата си. След няколкогодишна връзка с кючекчийката двамата се разделят и после има краткотрайна афера с колежката й Таня Боева. Преди повече от 10 г. Кочев бе наръган при меле в бар, при което най-много пострада ММА боецът Благой Иванов-Багата. Петилетка по-късно бе задържан за дрога в родния си Петрич. Още преди дни "Телеграф" съобщи, че Полина е пуснала провокативна снимка в Instagram, на която се оказа, че е с новия си любим.

Поли с новата си изгора Симон

 Поли с новата си изгора Симон

Халка

Както "Телегргаф" пръв писа Булката на Джизъса изненадващо обяви в социалните мрежи, че се развеждат, докато той се бори за оцеляване из горите на джунглите на Доминикана в екстремно тв риалити. Дори е махнала фамилията му Георгиева от името си и е върнала моминската си Спасова. За първи път смуглата красавица от Велинград си позволи да извади пикантерии от личния им живот, отговаряйки на въпроси на последователите си в Инстаграм. "Телеграф" съобщи още преди дни, че Поли е хвърлила брачната си халка. На последните си снимки тя е без нея и дори не отрича, че я няма. На въпрос Благо все още носи халката си, той знае ли за намеренията ти, тя отговаря: „Знае, да. Не знам защо я носи“, но запази в тайна по какъв начин го е информирала за решението, след като той не е в България. Потребители питат съпругата на Благой защо е решила да сложи край на връзката им, а тя отговаря, че отношението е най-важно. "Нямаме време за губене! Някъде там може да те чака най-хубавото и да го изпуснеш от глупост", казва Поли, допълвайки, че 12 месеца са й били достатъчни, за да пристъпи към тази стъпка.

Татус

Красавицата разкри, че нейното семейство е зад нея и я подкрепя. Не пропусна да отбележи, че ще й липсват отрочетата на Джизъса.

Полина споделя, че с Георгиев не са в лоши отношения и няма лоши чувства. "Животът продължава и двамата ще сме по-щастливи разделени". Но е категорична, че няма как да поддържат връзка. Нямаме какво да делим и нямаме какво да ни събира.

На въпрос дали е намесен трети човек в раздялата им, тя заявява: Не. Но не става ясно дали отговорът й е истина, защото на друго питане за нов човек в живота й Поли отговаря уклончиво: Щастието обича тишината. Брюнетката не разкри каква е причината за края на връзката й. Но показа, че премахва и татуировката, която си направи за него. Две сърца, в средата на които пише "Благой".