0

Н ов шум се вдигна около семейство Шумахер. Този път в окото на бурята е Кора, бившата съпруга на по-малкия от двамата братя – Ралф. 
Русокосата дива от няколко месеца върти любов с известния комик Оливер Почер, гръмна „Билд“. Според някои източници тя лично потвърдила новината, но помолила да не бъде цитирана. Случайно или не, публикацията излезе в момент, в който 47-годишната Кора вече не е в Германия. Тя замина за Австралия, за да се снима в популярно шоу.

Кора и Оливер, на 45 г., се познавали от доста време, но искрите помежду им пламнали едва през октомври. Говори се, че именно тя утешила в прегръдките си актьора след раздялата с втората си съпруга Амира. С нея той се раздели след 6 години брак и две деца. Лично тя одобрила новия му романс, тъй като също имала друг до себе си. Малко преди нея Оливер скъса с тенисистката Сибини Лисицки, чието най-предно класиране в световната ранглиста при жените беше 14-то място през май 2012. Преди това пък актьорът беше женен четири години за колежката си Алесандра Майер-Вьолден, която го дари с три отрочета. 


Кора пък 14 години беше омъжена за по-малкия от братята Шумахер – Ралф, който също се състезаваше във Формула 1, но беше бледа сянка на 7-кратния световен шампион Михаел. Тя запази неговото фамилно име, които й отваря много врати. Въпреки това все още не може да открие любовта. Попитана веднъж какъв е идеалният мъж в нейните очи, тя отговори: „Мръсник в леглото и ас в живота“. 

Заради нея семейство Шумахер отново попадна на жълтите страници през изминалото лято. Тогава тя се похвали, че е отворила свой акаунт в платената платформа за възрастни OnlyFans и само за 24 часа е натрупала 10 000 евро.