0

А ктрисата Уанда Банда, която играе младата генерал Наниска в холивудския филм „Жената воин“, срещна Дядо Коледа у нас, видя „Телеграф“.
Шоколадовата звезда е в София за снимките на нов филм с режисьора Джеймс Бамфорд, а в свободното си време обикаля центъра на столицата и разглежда забележителностите и ги документира в социалните мрежи.

Подаръци

Родената в Южна Африка актриса най-много се е зарадвала на снега през уикенда. За неин късмет точно тогава е била свободна от ангажимента си и е прекарала повече от приятно. В инстаграм профила си тя е публикувала цял албум със снимки от снежна София, а нейните приятели се притесниха дали не е измръзнала, докато ги е правила. На един от кадрите тя е щракнала Дядо Коледа на пейка в един от централните паркове, а до него има и украсена с играчки и панделка елха. Докато чака да дойде празничната вечер, Добрия старец е седнал да си почива, като на облегалката на пейката е закачил небрежно торбата с подаръци. 

Сърце

Банда е показала и любовта си към животните, като е заснела кратко клипче от разходката на три кученца със своята стопанка. За да не измръзнат, те са облечени със зимни кучешки дрешки и също се радват на снега. Африканката е качила и клипче пред Съдебната палата с преминаващите трамваи. Видеата й продължават с маса, покрита дебела преспа, в която с показалеца си рисува сърце. Самата актриса, облечена в дънки и палтенце, също се е фотографирала пред невиждана в Африка гледка – паднали, затрупани от сняг дървета. Колекцията й включва кадър на църквата „Света Неделя“, направен от прозореца на бившия хотел „Шератон“, и заснежената стена за снимки на Софийския коледен фестивал. Преди това Уанда си е снимала пържолата в гъбен сос в заведение, щанд за ядки, други трамваи, преминаващи покрай музея на София, дори си е показала краката от ваната в хотелската стая